Wat doen we

De Goede Praktijk is van vele markten thuis. Als netwerkorganisatie kunnen we u de kennis en kunde bieden van de specialisten die u voor úw project nodig heeft. En onze dienstverlening bestrijkt een breed terrein op het gebied van veilig en gezond werken. Een selectie van onze producten en diensten:

een arbocatalogus geeft voor de risico's in branche passende oplossingen

Arbocatalogi

Met een arbocatalogus bied je als branche je leden een belangrijk instrument aan. Je schept duidelijkheid wat er rond gezond, veilig en plezierig werk te doen is. En met de uitgewerkte oplossingen bied je ze ondersteuning om dit te realiseren. De Goede Praktijk heeft vele jaren ervaring met het ontwikkelen, actualiseren en implementeren van arbocatalogi. Lees meer als u met een arbocalogus aan de slag wilt.

RIE draaipunt in gezond en veilig werken

Branche-RI&E’s

Veel organisaties worden nu niet blij van hun RI&E, terwijl dat wel degelijk kan. DGP helpt u om weer zélf de regie in handen te nemen.

Lees meer over de ontwikkeling van een R&IE die werkt!

Als mensen houden van werk houden ze het gemakkelijker vol.

Organisatie begeleiding

Werkdruk & Agressie

Wie zucht onder te grote werkdruk, droomt van meer werkplezier. Maar hoe loopt dat pad?

Wie zich niet veilig voelt op het werk, verlangt naar duidelijke grenzen, sociale steun én een aanpak die werkt.Maar hoe werkt dat?

DGP helpt dromen om te zetten in daden. Vanuit onze ervaring in diverse branches helpen we ook individuele bedrijven, gemeenten, zorginstellingen of opleidingsinstituten in hun praktijk met deze thema’s. Lees meer over onze aanpak.