RIE in 1/2 dag: Arbo moeilijk? Wij maken het simpel

RIE in 1/2 dag

Als je deze klus met ons klaart, ben je slechts in een halve dag klaar. Wij begrijpen dat ondernemers hun zaken op orde willen hebben, maar dat tijd vaak tekort schiet. Daarom hebben we een aanbod ontwikkeld waarbij je zo min mogelijk tijd besteedt, weinig kosten maakt en zélf de regie in handen houdt:

Deskundige begeleiding

In een bijeenkomst met 6 tot 12 bedrijven maak je onder begeleiding van een deskundige de RI&E-rapportage en het Plan van Aanpak.

Beoordeling binnen een week

Binnen een week  beoordeelt de deskundige de rapportage en ontvang je een verklaring (toetsingsbrief). Hiermee voldoe je aan de wettelijke eisen. Klaar in een halve dag!

Branche-specifieke vragenlijst

Je werkt met een branche-specifieke vragenlijst. Mits beschikbaar. Zo niet dan zorgen wij voor een goed instrument.

Hulp achteraf

Mocht je na afloop van de bijeenkomst toch nog vragen hebben, dan kun je die uiteraard ook gewoon bij ons kwijt

Praktijkvragen direct beantwoord

Wel of niet laten toetsen?

Het toetsen van een RI&E is soms nodig, dit is gebonden aan wettelijke regels. Toetsing is een extra kwaliteitsgarantie. Als het voor jouw onderneming nodig is, zorgen wij er in ieder geval voor dat dat geregeld wordt. Bij de intake leggen we het je uit.

Waarom een RI&E opstellen met ons?

In een halve dag lossen we het samen met je op. Met de RI&E krijg je grip op je onderneming. Waar zitten nog verbeterpunten op het vlak van veiligheid, uitval van personeel of aansprakelijkheid en wat heb je gewoon al goed geregeld?

Als er een branche-instrument is, dan laten we je bij voorkeur daar mee werken. Is er geen branche-instrument dan werk je met een algemeen bruikbaar RIE-instrument.

De RI&E is een verplichting uit de Arbowet en vaak een polisvoorwaarde voor verzuim- en brandverzekeringen. Als ondernemer weet je waar de risico’s in je bedrijf zitten.

Je kan de RI&E daarom prima zelf maken. Vaak is dan nog wel een toetsing door een deskundige verplicht. Een andere mogelijkheid is uitbesteden. Beide zaken kosten geld. Als je ons aanbod voor ‘RI&E in een halve dag’ benut, houd je zelf de regie en is de toetsing al inbegrepen. Zo ben je veel goedkoper uit!

De experts: Theo-Jan Heesen

Theo-Jan Heesen verzorgde al vele RIE's in 1/2 dag
Theo Jan Heesen: RIE in 1/2 dag specialist

De Experts: Mark Fleuren

Mark Fleuren: ervaren begeleider van RIE in 1/2 dag
Mark Fleuren DGP's RIE in 1/2 dag expert