Branche-RI&E’s

U wilt een actuele, volledige maar eenvoudige digitale Risico Inventarisatie & Evaluatie voor uw branche? En leden die ‘m ook echt gebruiken? Dan gaat de ervaring van De Goede Praktijk u een grote voorsprong geven!

Wordt u blij van de RI&E?

Een goede RI&E zorgt ervoor dat werkgevers en werknemers inzicht hebben in de risico’s in hun organisatie. En hij helpt bij het gesprek over het aanpakken van die risico’s. Zodat er een plan met draagvlak komt om die risico’s zo veel mogelijk te verkleinen. Bij veel ondernemingen lukt dit nog onvoldoende. Te  weinig mensen worden dan blij van de RI&E. De Goede Praktijk wil hier verandering in brengen. Wij gaan ervan uit dat iedereen – werkgever of werknemer – graag overzicht heeft over zijn risico’s en arbosituatie. En een goed gesprek willen voeren om die risico’s te beheersen. Het is vaak echter de weg ernaartoe die weerstand oproept.

Het kan anders!

Ons uitgangspunt: wie profijt wil hebben van zijn RI&E, moet zelf de regie in handen nemen. Zodat het past bij de cultuur in uw bedrijf of branche. Wij begeleiden u graag bij het vinden van uw eigen weg naar een passende en succesvolle RI&E-aanpak. Maak een afspraak met één van onze experts als u het óók anders wilt doen!

Ervaren en pragmatisch

De Goede Praktijk staat voor werkende, duurzame realiteit. Daarom kiezen wij voor een doordachte aanpak én een nuchtere hands-on mentaliteit. Onze vakkennis en ruime ervaring met werkgevers, vakbonden en de Inspectie SZW staan daarvoor garant. We zijn overtuigd van de kracht van co-creatie. De eindgebruiker staat steeds centraal, en als het even kan gaan we direct met hem in gesprek.

Interesse?

Neem contact met ons op, we maken graag ruimte voor u in onze agenda!

  • Mark Fleuren, 06 – 41 65 88 85
  • Theo-Jan Heesen , 06 – 22 60 23 47
  • Josje Salentijn, 06 – 18 33 73 93