Pensioeneren bij De Goede Praktijk: Josje Salentijn stopt na 15 jaar

Pensioeneren bij De Goede Praktijk: Josje Salentijn stopt na 15 jaar

Geplaatst op: 28 december 2021

Josje Stopt ermee. Na 15 jaar Goede Praktijken met pensioen!

Een van de De Goede Praktijkers van het eerste uur gaat verdiend met pensioen. Ze was één van de 4 initiatiefnemers tot De Goede Praktijk en bouwde meer dan 14 jaar aan ons netwerk. Ze deed veel opdrachten, schreef vele arbocatalogi, deed onderzoek etc. Maar het sterkst was ze op de werkvloer. In de praktijk. Met de mensen uit de praktijk. Met een achtergrond bij de arbeidsinspectie, werk voor de vakbonden én vele werkgevers kon ze moeiteloos schakelen op vele niveaus. Haar hartelijke, nuchtere en praktische inslag gaan we missen. Haar bescheidenheid ook. Echter, vooral haar gedrevenheid om te stoppen met ‘praten’ en iets te gaan ‘doen’ zullen we meenemen in onze praktijk. Denken en overleggen is goed, maar er moet ook iets gerealiseerd worden. Alle huidige en oud-collega’s denken met veel sympathie en plezier terug aan de vele projecten met Josje. Wat hebben we veel geleerd van en aan elkaar. We wensen haar het beste toe in de volgende fase: Het pensioen!

Type uw zoekopdracht in en druk op enter om te zoeken in de website