Powered by De Goede Praktijk: Van werkdruk naar werkplezier

Powered by De Goede Praktijk: Van werkdruk naar Werkplezier!

Geplaatst op: 28 december 2020
Steeds meer mensen, organisaties en branches hebben last van werkdruk en zijn op zoek naar meer werkplezier. De werkplezierdeskundigen van De Goede Praktijk weten precies hoe je dat aanpakt. Zij ontwikkelden een aanpak met vijf succesfactoren en vijf strategieën.
Werkdruk aanpakken kan lastig zijn. Met onze werkplezieraanpak voor werkplezier bereikt u wél het gewenste effect:
  • Minder stress, meer werkplezier
  • Grip op de werkdruk
  • Met plezier werken aan werkplezier
  • Vitaliteit, veerkracht en rust
Focus op oplossingen
De aanpak kent vijf elementen die de balans tussen werkdruk en werkplezier bepalen. In de aanpak krijg je snel inzicht in hoe je ervoor staat qua balans. Vervolgens kijk je welke van de 5 strategieën je vooral toepast. En of dat succes geeft. Je gaat patronen herkenen én het effect van de teamdynamiek zien. Vanuit dit begrip en inzicht ontstaat ruimte voor verandering.
De workshop is interactief, serieus én vrolijk en versterkt meteen de onderlinge sociale steun en vertrouwen. We hebben de focus op oplossingen en meer werkplezier. Want problemen moet je serieus nemen, maar wat je aandacht geeft, groeit. Daar krijg je energie van.
 
Meer informatie:
Lezen: