Uniek aanbod: uw RI&E in een halve dag! In samenwerking met Horeca Nederland

Uniek aanbod: uw RI&E in een halve dag! In samenwerking met Horeca Nederland

Geplaatst op: 4 september 2018
– Bespaar tijd, geld en moeite –
Een ondernemer met personeel heeft te maken met vele voorschriften en verplichtingen. Eén van die verplichtingen is de risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E). Als u deze klus met DGP oppakt, bent u in slechts een halve dag klaar.

De Goede Praktijk begrijpt dat ondernemers hun zaken op orde willen hebben, maar daar weinig tijd voor hebben. Daarom hebben we een aanbod ontwikkeld waarbij u zo min mogelijk kosten maakt en zélf de regie in handen houdt:

  • In een bijeenkomst met 6 tot 12 bedrijven maakt u onder begeleiding van een deskundige de RI&E-rapportage en het Plan van Aanpak.
  • Na afloop beoordeelt de deskundige de rapportage en ontvangt u een verklaring (toetsingsbrief). Hiermee voldoet u aan de wettelijke eisen. Klaar in een halve dag!
  • Mocht u na afloop van de bijeenkomst toch nog vragen hebben, dan kunt u die uiteraard ook gewoon bij ons kwijt.

Noteren:
Deelname kost € 465 (exclusief BTW) per deelnemer voor één vestiging (max. 50 medewerkers).
Bij inschrijving voor een van onze bijeenkomsten ontvangt u binnen een week een bevestiging en een routebeschrijving.

Inschrijven:
De cursus vindt plaats op dinsdag 2 oktober 2018 van 9.00 tot 13.00 uur bij BCN Eindhoven, Kennedyplein 204, 5611 ZS Eindhoven. Klik hier voor de route naar deze locatie.
U kunt zich aanmelden bij Marleen Sonck door een mail te sturen naar m.sonck@degoedepraktijk.nl onder vermelding van horeca rie 2 oktober 2018.

Zien:
Lees de ervaringen van drie deelnemers:

Toelichting: zelf doen is beter én goedkoper
De RI&E is een verplichting uit de Arbowet en vaak een polisvoorwaarde voor verzuim- en brandverzekeringen. Als ondernemer weet u waar de risico’s in uw bedrijf zitten. U kunt de RI&E daarom prima zelf maken. Vaak is dan nog wel een toetsing door een deskundige verplicht. Een andere mogelijkheid is uitbesteden. Beide zaken kosten geld. Als u ons aanbod voor ‘RI&E in een halve dag’ benut, houdt u zelf de regie en is de toetsing al inbegrepen. Zo bent u veel goedkoper uit!