De goede Praktijk - Uw loket voor een arbocatalogus die werkt!
Home       Wie zijn we?       Goede praktijken       Contact

Workshops & trainingen

Laat uw doelgroep ervaren hoe het anders en beter kan!

Kennis en ervaring over gezond en veilig werken laten delen, vergroten of overbrengen. Dat is wat u wilt voor de bedrijven en organisaties in uw branche. Dat dit niet vanzelf gaat, heeft u ongetwijfeld gemerkt. Trainingen en workshops bieden uitkomst. Ze helpen u de juiste doelgroep te bereiken, kennis te delen en mensen te inspireren. Want wie letterlijk heeft ervaren hoe het anders kan, zal verworven kennis eerder inzetten én uitdragen naar zijn collega’s op de werkvloer. Zodat uiteindelijk iedereen gaat bijdragen aan veilig en gezond werken.

Maatwerk staat voorop

Wij vertalen uw vraag naar een maatwerktraining of -workshop die werkt. Rekening houdend met waar u als sociale partners staat én wat organisaties in uw branche beweegt. In de sessies reiken we deelnemers handvatten aan en laten we hen ervaren hoe zij in hun praktijk aan de slag kunnen met gezond en veilig werken. Zo zoomen we samen in op wat er werkelijk speelt op de werkvloer. Of het nu gaat om het vergroten van werkplezier, het implementeren van een arbocatalogus, of het stimuleren van het gebruik van een branche-RI&E. Bij De Goede Praktijk schakelen we op het thema dat bij u speelt. 

Weten, willen, doen!

Onze visie is hierbij dat leren en veranderen het meest effectief verloopt als deelnemers zelf met de materie aan de slag gaan. Via de weg van weten, naar willen tot doen. En door het eerst zelf aan den lijve te ervaren. Onze ervaring is dat trainingen of workshops via deze weg een enorme impuls aan het leer- en veranderproces kunnen geven.
Onze trainingen zijn altijd interactief en op maat. We helpen u om een boodschap over te brengen, of we laten u zien en ervaren hoe u een verandering in gang kunt zetten. 

Meer weten?

Goede Praktijken