De goede Praktijk - Uw loket voor een arbocatalogus die werkt!
Home       Wie zijn we?       Goede praktijken       Contact

Branche-RI&E's

Een branche-RI&E die werkt!

U wilt een actuele, eenvoudige maar volledige en digitale branche-RIE? En leden die ‘m ook echt gebruiken? Dan is De Goede Praktijk uw partner!

Worden we blij van de RI&E?

Een goede RI&E zorgt ervoor dat werkgevers en werknemers inzicht hebben in de risico’s in hun organisatie. En hij garandeert dat er een plan ligt om die risico’s zo veel mogelijk te verkleinen. Dit is helaas bij veel ondernemingen niet gelukt. Maar weinig mensen worden dan ook blij van de RI&E. De Goede Praktijk wil hier verandering in brengen. Wij gaan ervan uit dat iedereen - werkgever of werknemer - graag overzicht heeft over zijn arbosituatie. Het is de weg ernaartoe die weerstand oproept.

Het kan anders!

Ons uitgangspunt: wie profijt wil hebben van zijn RI&E, moet zelf de regie in handen nemen. Hoe dat het beste kan, hangt af van de cultuur in uw bedrijf of branche. Wij begeleiden u graag bij het vinden van uw eigen weg naar een passende en succesvolle RI&E-aanpak. Klik op onderstaande links als u het óók anders wilt doen!

Ervaren en pragmatisch

De Goede Praktijk staat voor werkende, duurzame realiteit. Daarom kiezen wij voor een doordachte aanpak én een nuchtere hands-on mentaliteit. Onze vakkennis en ruime ervaring met werkgevers, vakbonden en de Inspectie SZW staan daarvoor garant. We zijn overtuigd van de kracht van co-creatie. De eindgebruiker staat steeds centraal, en als het even kan gaan we direct met hem in gesprek. 

Interesse?

Neem contact met ons op, we maken graag ruimte voor u in onze agenda!

Goede praktijken

Producten en diensten

 
Actualiseren huidige RI&E RIE manager (digitale support) 
Arbocatalogi Teamcoaching
Arbotraining Toetsen RI&E’s
Advies over RI&E-proces Training preventiemedewerkers
Goede praktijken Uitvoeren RI&E’s
Interim ondersteuning Verbinden van RI&E en Arbocatalogus
Opstellen branche-RIE instrument:
'RI&E en Het Nieuwe Werken'
Werkbijeenkomsten, zoals:
RI&E in een (halve) dag