De goede Praktijk - Uw loket voor een arbocatalogus die werkt!
Home       Wie zijn we?       Goede praktijken       Contact

Wat doen we?

De Goede Praktijk is van vele markten thuis. Als netwerkorganisatie kunnen we u de kennis en kunde bieden van de specialisten die u voor úw project nodig heeft. En onze dienstverlening bestrijkt een breed terrein op het gebied van veilig en gezond werken. Een selectie van onze producten en diensten:

Arbocatalogi
Een boek of website vol oplossingen is een eerste stap. Maar worden die oplossingen ook echt toegepast? DGP staat voor oplossingen en arbocatalogi die werken.

Branche-RI&E's
Veel organisaties worden nu niet blij van hun RI&E, terwijl dat wel degelijk kan. DGP helpt u om weer zélf de regie in handen te nemen.

Communicatie & implementatie
Wilt u kennis en middelen laten landen op de werkvloer? Wij zorgen dat u uw doelgroepen bereikt en beweegt: met een vorm die aansluit bij hun beleving, en die aanzet tot actie.

Gedragsverandering
Een echte omslag vraagt niet alleen om kennis, maar ook om gedragsverandering. Want alleen dan worden beschikbare oplossingen ook werkelijk toegepast.
 
Nanotechnologie
U maakt zich zorgen over nanomaterialen? En u wilt daar wat aan doen? Dan zijn deskundigen van De Goede Praktijk uw partner!

Werkdruk & werkplezier
Wie zucht onder te grote werkdruk, droomt van meer werkplezier. De praktische en bewezen effectieve aanpak van DGP helpt dromen om te zetten in daden.

Workshops & trainingen
Leren en veranderen verlopen het meest effectief als mensen zélf met de materie aan de slag gaan. Wij zorgen voor een maatwerktraining of -workshop die werkt.