De goede Praktijk - Uw loket voor een arbocatalogus die werkt!
Home       Wie zijn we?       Goede praktijken       Contact

De Goede Praktijk is trots op `5 sterrenaanpak werkdruk`

Datum plaatsing: 22-6-2015
Deze maand verscheen bij Vakmedianet het boek ‘5 sterrenaanpak voor gezonde werkdruk’. Met een grote bijdrage van De Goede Praktijk: liefst drie van de vier auteurs maken onderdeel uit van ons netwerk. We zijn dan ook bijzonder trots op het fraaie resultaat!
De werkdruk in Nederland is te hoog en veel medewerkers missen plezier in hun werk. Dat is niet goed voor hen en ook niet voor hun werkgevers. Redenen genoeg dus om met dit onderwerp aan de slag te gaan. Maar… in de praktijk blijkt werkdruk vaak een veelkoppig monster. ‘5 Sterrenaanpak voor gezonde werkdruk’ helpt je om dit monster vanuit jouw rol te verslaan.
 
Wegwijzer voor professionals
Het boek is bedoeld voor iedereen die wil weten wat hij kan doen om succesvol met werkdruk en werkplezier aan de gang te gaan. Het vormt een praktische wegwijzer voor HR-medewerkers, arboprofessionals, preventiemedewerkers, organisatieadviseurs, ergonomen, trainers, coaches en leidinggevenden.
 
Goed onderbouwd, verfrissend, praktisch
Huub Pennock, Aukje van den Bent (beide actief bij Ergo-balans) en Alex van der Wal (DEXIS Arbeid) verzorgden mede namens De Goede Praktijk bijdragen aan het boek. Samen met arbeids- en organisatiepsycholoog Arnold van Meerveld helpen zij je op weg bij jouw eigen werkdrukaanpak. Goed onderbouwd, met een verfrissende blik en met veel ervaringen uit de praktijk. Want je kunt veel meer aan werkdruk doen en tot groter werkplezier komen dan je wellicht voor mogelijk houdt.
 
Zien:
 
Meer informatie:
Bekijk de DGP-visie op werkdruk & werkplezier.