De goede Praktijk - Uw loket voor een arbocatalogus die werkt!
Home       Wie zijn we?       Goede praktijken       Contact

Gratis RI&E in een halve dag voor de horeca!

Datum plaatsing: 13-8-2012
- Een initiatief van Steunpunt RI&E en De Goede Praktijk –

Het Steunpunt RI&E-instrumenten en De Goede Praktijk organiseren de workshop ‘De RI&E in een halve dag!’. Hierin begeleidt een deskundige van DGP een groep horecabedrijven bij het uitvoeren van de RI&E. Na afloop gaat u met een ingevulde én getoetste RI&E naar huis.

Heeft u een horeca-onderneming en bent u nog niet in het bezit van een RI&E, dan is dit uw kans! Klik hier om u (per mail) aan te melden, dan sturen wij u zo spoedig mogelijk een bevestiging. Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.
 
Noteren:
  • Datum en tijd: 8 oktober 2012, 13.00 tot 17.00 uur
  • Doelgroep: Horeca-ondernemers met max. 25 medewerkers
  • Locatie: Stadion Galgenwaard, Utrecht
  • Kosten: Inschrijving is (dankzij een overheidssubsidie) gratis, maar niet vrijblijvend. Bij niet verschijnen of afmelding binnen 7 dagen voor de workshop brengen wij € 50 administratiekosten in rekening.
 
Programma workshop:
  • In een bijeenkomst met 6 tot 12 bedrijven maakt u onder begeleiding van een deskundige de RI&E-rapportage en het Plan van Aanpak.
  • We maken gebruik van het erkende branche-RI&E-instrument voor de horeca.
  • Na afloop beoordeelt de deskundige de rapportage en ontvangt u een verklaring (toetsingsbrief). Wij zorgen ervoor dat u voldoet u aan de wettelijke eisen. Klaar in een halve dag!
  • Mocht u na afloop van de bijeenkomst toch nog vragen hebben, dan kunt u die uiteraard ook gewoon bij ons kwijt.

Over dit initiatief: 
Het Steunpunt en de Goede Praktijk organiseren in 2012 tien workshops in diverse branches in de sectoren Horeca en Detailhandel. Houd www.rie.nl en www.checkjewerkplek.nl in de gaten om te zien of er ook in uw branche een workshop wordt georganiseerd!
 
Meer informatie:
Josje Salentijn (Salentijn Consult), 06-18337393
Mark Fleuren (Dexis Arbeid), 06-41658885