De goede Praktijk - Uw loket voor een arbocatalogus die werkt!
Home       Wie zijn we?       Goede praktijken       Contact

DGP verbetert duurzame inzetbaarheid met subsidie

Datum plaatsing: 8-9-2011
Werkgevers die de duurzame inzetbaarheid van hun mensen willen vergroten, kunnen maximaal € 18.000 subsidie krijgen als ze hiervoor een externe adviseur inhuren. Een externe adviseur van De Goede Praktijk bijvoorbeeld!
De adviseurs van de Goede Praktijk hebben verstand van het stimuleren van gezond, vitaal en veilig werken en het bevorderen van zelfredzaamheid op de werkvloer. Hierdoor kunnen werknemers duurzaam aan het werk blijven. Werkgevers – nadrukkelijk ook uit het MBK – kunnen de subsidie vanaf 3 oktober 2011 aanvragen bij het agentschap SZW. Het gaat dan niet alleen om projecten die de duurzame inzetbaarheid vergroten, maar ook die bedrijfsprocessen verbeteren.

Werkplezier
Mogelijke projecten? Wat te denken van:
  • Check & act: DGP doet een verbetercheck rond gezond, vitaal en veilig werken en bepaalt in overleg wat de prioriteiten zijn.
  • Trainingen werkplezier: DGP verzorgt trainingen ‘van werkdruk naar werkplezier’. Deelnemers krijgen inzicht in hun eigen werkdruk en leren hoe ze meer werkplezier krijgen.
  • Breng de arbocatalogus tot leven: Welke oplossingen uit de arbocatalogus zijn de moeite van het implementeren waard? DGP begeleidt deze ontdekkingstocht, het besluitvormingsproces én de implementatie van de arbocatalogus.
Zien
De regels voor het aanvragen van de subsidie zijn te vinden op de website van het Agentschap SZW.

Noteren
Subsidie aanvragen kan vanaf 10 oktober onder het motto ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’.

Meer informatie