De goede Praktijk - Uw loket voor een arbocatalogus die werkt!
Home       Wie zijn we?       Goede praktijken       Contact

Grote bijdrage DGP aan Landelijk Arbocongres

Datum plaatsing: 3-8-2011
De Goede Praktijk levert dit jaar een grote bijdrage aan het Landelijk Arbocongres. We leveren de dagvoorzitter en staan als verzorgers van meerdere praktische workshops garant voor diverse inspirerende congresonderdelen.

Centraal thema is ‘Veiligheid en gezondheid gegarandeerd?’ Een terechte vraag, nu veel organisaties beschikken over een arbocatalogus. Want een boek of site vol oplossingen voor gezond en veilig werken is een nuttige eerste stap, maar geen succesgarantie.
 

Maximaal rendement
Hoe arboprofessionals wél het maximale rendement uit hun catalogus halen, staat centraal in een workshop van Pepijn Nicolas (Spinner) en Huub Pennock (Ergo-Balans). Aukje van den Bent (eveneens Ergo-Balans) focust op een cruciaal onderdeel van een succesvolle aanpak door tips en trucs aan te reiken voor gedragsverandering. Alex van der Wal (Dexis Arbeid) en Huub Pennock vertellen hoe werkplezier als insteek kan dienen voor het voorkomen en oplossen van langdurig ziekteverzuim. En Aukje van den Bent en Pepijn Nicolas laten deelnemers via een voor het voortgezet onderwijs ontwikkelde methode ervaren hoe werkdruk is om te buigen in werkplezier.
 
Zien:
Het volledige programma en mogelijkheden voor online inschrijven.
 
Noteren:
24 oktober 2011, NBC Nieuwegein
 
Meer informatie: