De goede Praktijk - Uw loket voor een arbocatalogus die werkt!
Home       Wie zijn we?       Goede praktijken       Contact

DGP bespreekt veiligheid op congres sportbestuurders

Datum plaatsing: 20-10-2010
Op een congres waar goed werkgeverschap centraal staat, mag het onderwerp veiligheid natuurlijk niet ontbreken. Daarom verzorgt De Goede Praktijk hierover een workshop tijdens het zevende Nederlands Congres voor Sportbestuurders.
De sportsector heeft een arbocatalogus sinds september 2009. Sportbestuurders vinden daarin oplossingen op het gebied van beeldschermwerk, werkdruk en – destijds een unicum – vervoer. Maar wat heeft die catalogus nou precies te bieden en hoe maak je daar als bestuurder of sportvereniging optimaal gebruik van? Dat komt aan bod in de workshop die De Goede Praktijk tijdens het congres verzorgt.
 
Ontdekkingsreis
De workshop is opgezet als een interactieve ontdekkingsreis. Senior organisatieadviseur Aukje van den Bent, die rechtstreeks betrokken was bij de totstandkoming van de catalogus, voert haar toehoorders langs de praktische tips, adviezen en oplossingen die de catalogus aanreikt. Zo raakt de sportbestuurder snel vertrouwd met wat het oplossingenboek te bieden heeft. En kan iedereen zich ervan overtuigen dat met de juiste voorbereiding en organisatie veel ongelukken en gezondheidsschade te voorkomen zijn.
 
Zien:
Bekijk het volledige congresprogramma
Raadpleeg de arbocatalogus sport
 
Noteren:
 
Meer informatie:
Aukje van den Bent (Ergo-Balans)